This is an embedded image

За транспортери и шпедитери
Најголемата транспортна берза во Европа


Тестирајте ја целосната верзија на Smart Logistics систем и до четири недели бесплатно!

 

  • Вашиот најдобар избор - дневно ве чекаат и до 1.000.000 понуди
  • Стекнете деловни партнери од повеќе од 156.000 корисници на системот во 46 земји
  • Најдете товари и избегнувајте непотребни празни релации

This is an embedded image

За производство и трговија
Доверливи даватели на услуги секогаш на дофат


Тестирајте ја целосната верзија на Smart Logistics систем и до четири недели бесплатно!

 

  • Најдете го вистинскиот деловен партнер за вас во мрежа со над 55.000 компании
  • Бидете на сигурната страна - со следење на вашиот товар во реално време
  • Реагирајте брзо и некомплицирано - со дигитална обработка на транспортните налози

Пребарување на товари

На транспротната берза дневно се нудат и до 1 милион меѓународни понуди на товари нонудени од во моментов над 156.000 корисници од цела Европа. Тука има за секого по нешто: Без разлика дали сте транспортер, шпедиција или фирма од производство и трговија.

Берза на товари – едноставно пронаоѓање на товари
нагоре