Одите на сигурно.

Сите наши клиенти во нашиот систем имааат работа само со проверени деловни партнери. Проверка на новите клиенти е само една од многуте безбедносни услуги што ги нуди TIMOCOM. Во суштина, постои цела палета на мерки кои имаат само една цел: Оптимално да го заштитите вашиот бизнис. Од нашиот пристапен софтвер преку безбедна технологија се до проверка на идентитетот TIMOCOM Identify.

нагоре