Сакате во секое време и насекаде да може да ја проверувате актуелната пазарна состојба на патниот транспортен сектор во Европа? Во тој случај, преземете ја бесплатно апликацијата транспортен барометар.

Тестирјате го сега Smart Logistics системот на TIMOCOM.

Cега pегистрирајte се

Имате прашања? Со задоволство ќе ви помогнеме понатаму:

нагоре