Кој е TIMOCOM?

TIMOCOM GmbH е средна по големина фирма специјализана за ИТ и обработка на податоци со повеќе од 690 вработени од над 40 земји и претставништва во Полска, Чешка и Унгарија. Како понудувач на првиот Smart Logistics System за Европа, ние ја развиваме логистиката за да обезбедиме паметни, безбедни и едноставни решенија за секојдневните предизвици на нашите клиенти. Ова го комбинираме во неутрална мрежа со повеќе од 55.000 проверени компании.

нагоре