Spedition Kellershohn GmbH & Co. KG

Spedition Kellershohn GmbH & Co. KG

Шпедицијата Kellershon GmbH und Co. KG веќе со години е клиент на TIMOCOM и е убедена во новата функција за поставување и преземање на документи. Бидејќи: Одржливост, во фирмата која е со седиште во Линдар, се пишува со голема буква. Со оваа функција, факсовите и испечатени имејлови веќе се минато.

нагоре