Еден систем за целиот транспортен процес.

Smart Logistics системот на TIMOCOM обидинува апликации и услуги за побезбеден, побрз и поедноставен транспортен процес. Без разлика дали е иницирање, давање на налог или имплементација - во системот имате пристап до вистинските решенија за смирено соочување со вашите секојдневни предизвици. Системот може оптимално да се интегрира во вашите постојни процеси преку интегрираната интерфејс технологија и многу работни чекори можат да се автоматизираат.

Сите Апликации во нашиот систем

Еден систем, една цена

TIMOCOM Flatrate

Едноставно користете го целосниот Smart Logistics систем, вклучувајќи 3 приклучоци по месечна фиксна цена *.

Дополнителни приклучоци и лиценци може да се претплатат во секое време.

* Тенредите се пресметуваат по понуда.

Системот низ бројки

> 147k

меѓународни корисници

И до 1 милион

понуди дневно

286

приклучени понудувачи на телематика

> 99 %

Достапност на серверите

Зошто TIMOCOM?

нагоре