Ние ги имаме вашите деловни партнери

Логистиката живее од вмрежувањето со вистинските деловни партнери. Затоа во системот на TIMOCOM ќе најдете најдете неутрална логистичка мрежа, со која можете првокласно да ги спроведувате вашите траснпортни налози. Со дигитално доставување документи (како ЕУ лиценца, регистрација на фирмата, документи за осигурување итн.) го поедноставува процесот, отстранувајќи ги проблемите со е-пошта и испраќање факсови.

Објавување на документи

Со над 55.000 проверени фирми од цела Европа, ќе ги најдете токму тие деловните партнери што ги барате. Со функцијата за преземање и поставување на документи во Вашиот профил на фирмата можете да ги сочувате најчесто користените документи на Вашата фирма т.е д ги погледнете и превземете документите на друг корисник.

Company-profiles-Easily-find-business-partners
en-smart-logistics-system-company-profiles-smart-profile-header

Креирање на профил

Искористете ја конкурентна предност преку претставителен профил на компанијата и привлечете потенцијални деловни партнери. Преку профилите на други корисници ќе добиете детален преглед на транспортниот и логистичкиот пејзаж на Европа , за да можете да ги проширите своите деловни можности.


Истакнете ги вашите услуги

Колку повеќе услуги нудите, толку повеќе сте привлечни за потенцијалните деловни партнери. Овде можете детално да ги наведете сите информации за транспортот и на тој начин да обезбедите сеопфатни информации за вашите компетенции. Сите подигнати датотеки се безбедни, така што не се можни злоупотреба.


en-smart-logistics-system-company-profiles-services
en-smart-logistics-system-company-profiles-countries

Претставување на релации

Вашите вообичаено транзитирани релации се внесуваат во категоријата "релации меѓу држави" и се јасно прикажани. Тука, потенцијалните деловни партнери ќе дознаат за нивниот опсег на услуги. Практично и брзо


Успешно вмрежување со други фирми.

Како логистичка и транспортна фирма, ја претставувате Вашата фирма и на тој начин можете да бидете пронајдени од актрактивни деловни партнери.

Како производствена или трговска фирма добивате точен преглед на транспортната и логистичката карта на Европа и со тоа со еден потег го зголемувате Вашиот круг на добавувачи.

testimonials-becan-trans

„Ние сме транспарентна фирма и тоа секој може слободно да го види. Затоа и ги прикачуваме нашите документи. Тоа, пред сè, создава доверба кај новите деловни партнери.“

-

Bojan Bečan
управител
Bečan Trans d.o.o.
TIMOCOM ID: 6526

testimonials-daw-trans-szarowski

„При поставувањето на моите документи јас самиот одлучувам дали ќе бидат видливи и за други корисници или само за мене. Така секогаш ја задржувам контролата.“

-

Waldi Szarowski
директор на логистика
Daw-Trans
TIMOCOM ID: 293351

testimonials-locargo-gyozo

„Со функцијата за преземање и поставување, сите наши документи ги имаме снимено на централно место во нашиот профил.“ Така секогаш имаме преглед на најактуелните податоци.“

-

Reisinger Győző
управител
Locargo Kft.
TIMOCOM ID: 3172

testimonials-logistika-miller

„Функцијата за поставување и преземање на документи на TIMOCOM заштедува време и работа, бидејќи сите документи на деловните партнери кои ни се потребни, ги имаме дирекно на рака. Се разбира истото е и обратно.“

-

Josef Miller
менаџер за меѓунарден транспорт и посредништво
ESA s.r.o. Logistika
TIMOCOM ID: 99056

testimonials-v-s-t-sintic

„Со еднократното поставување на често употребуваните документи заштедувам многу време.“

-

Valentina Šintić
асистент на раководството
V.S.T. d.o.o.
TIMOCOM ID: 2026

Користете ја Профили на фирмите во Smart Logistics системот.

Тестирајте сега бесплатно

Имате прашања? Со задоволство ќе ви помогнеме понатаму:

нагоре