Следење на транспортите во секое време

Моќното решение за следење во комбинација сите актуелни телематски ситеми во Smart Logistics системот. Релевантните податоци за позиционирање, кои се важни за Вас, се прикажуваат прегледно и поврзано. Веќе не мора да прегледувате низ различни апликации. тука го имате централно следењето на возилата. Истотака, благодарејќи на дбиената транспарентност имате повеќе сигурност во целиот процес на одвивање на деловната зделка.

 

Вашите предности:

Задржете преглед

Следете ги сите транспорти прегледно на една мапа сите актуелни телематски системи кои се обидинети во нашиот Smart Logistics систем. Или можете да најдете директно на транспортната берза соодветен утовар во близина на вашето возило и исто така да пресметате како да стигнете до таму.

TIMOCOM-Smart-App-Tracking-Overview-01
TIMOCOM-Smart-App-Tracking-Share-smart-positional-data-02

Споделување на информации за локацијата

Намалете ги барањата за размена и заштедете драгоцено време, со тоа што привремено ќе ги поделите позиционите податоци со вашиот налогодавач. Како налогодавач, во секое време ќе знаете каде се наоѓа вашата пратка.


Користете ја апликацијата Следење на возила во Smart Logistics системот.

Тестирајте сега бесплатно

Имате прашања? Со задоволство ќе ви помогнеме понатаму:

нагоре