Лидер на пазарот меѓу транспортните берзи

Со апликацијата Товари и Товарен простор, тргувате брзо и ефикасно на дневниот пазар. Без разлика дали сте давател на услуга или налогодавач. Овде ќе го најдете деловниот партнер што го барате. Вашите предности Вие профитирате од нови бизнис можности, зголемена продажба и помалку празни релации. Искористете ги предностите од нашите специјални понуди за Курирски експрес пакет услуги (КEP) или најдете мобилни товари и товарен простор преку нашиот Апликација Транспортен барометар.

Вашите предности:

  • Добивате пристап и до 1 милион меѓународни понуди на товари и товарен простор дневно.
  • Избегнете скапи релации без товари
  • Оптимизирајте го користењето на вашиот возен парк со внесување на слободниот товарен простор и истовремено пребарување на достапен товар.
  • Дозволете да добивате известување кога во системот ќе бидат понудени товари кои што одговараат на поставките за пребарување што ги имате зададено.
  • Работете истовремено со неколку пребарувања јасно организирани од различни колони
  • Проширете ја вашата мрежа со помош на повеќе од 55.000 потенцијални деловни партнери од цела Европа
  • Намалете ги грешките во преносот со користење на интерфејсот транспортна берза

Пребарување на товари

На транспротната берза дневно се нудат и до 1 милион меѓународни понуди на товари нонудени од во моментов над 156.000 корисници од цела Европа. Тука има за секого по нешто: Без разлика дали сте транспортер, шпедиција или фирма од производство и трговија.

 

TIMOCOM_GB-Search-for-freight
TIMOCOM_GB-New-Freight-price-proposals

Понуда на возила

Прек едноставно за корисникот внесување на возила можете како налогодавач понуди на утоварен простор со информации за типот на возилото, волуменот/тежината, датумот, местоположбата и дестинацијата на возилото да поставите. Со тоа избегнувате празни возења и непотребни трошоци. Потенцијалните клиенти ќе ве контактираат со кликнување на вашата понуда.


Понуда на товари

Преку прегледот на утовари можете да ги пронајдете како и да ги понудите сите видови на утовари. Како налогодавач опишете го Вашиот товар колку што е можно подетално по големина, вид, тежина место на товар и истовар. Така, на тие што бараат товари им го олеснувате поточното препознавање на потребата и побрзо можете да бидете контактирани.


TIMOCOM_GB-Search-for-vehicle-space
TIMOCOM_GB-New -Vehicle-Space

Одбирање на понуда

Во деталниот преглед на еден товар ќе најдете понатамошни информации за избраниот товар. Со кликнување на вашата понуда, налогоземачите исто така ќе го добијат вашиот контакт податици и може да ве контактира директно како потенцијален партнер.


Користете ги апликациите на транспортната берза во Smart Logistics системот.

Тестирајте сега бесплатно

Имате прашања? Со задоволство ќе ви помогнеме понатаму:

Барање на товари и товарен простор

И до 1 милион меѓународни понуди дневно. Не се задоволувајте со помалку.

Извод со понуди на утовари: Северна Македонија - Сите држави

Термин

од

кон

Заинтересирани сте за оваа понуда од 'MK' до 'MK'?

последна актуелизација 2022-07-15T08:45:00Z


Заинтересирани сте за оваа понуда од 'MK' до 'MK'?

последна актуелизација 2022-07-15T08:45:00Z

Затворена корисничка група (ЗКГ)

Фирми и здруженија на берзата на товари и товарен простор имаат можност, да креираат затворена корисничка група. Функионираат како еден вид на самостојна мрежа во рамките на транспортната берза и истовремено е лукративна мрежа со фирми.

Членовите на групата понуди на Товарен простор- und и Товари најпрвин ексклузивно во ЗКГ ги поставуваат своите понуди на товари и товарен простор. Така членките на ЗКГ имаат информациска и временска предност наспорти другите фирми и на тој начин можат побрзо да најдат соодветни понуди за себе.

Што е затворена корисничка група (ЗКГ)?

Во Smart Logistics системот, компаниите и здруженијата имаат можност да формираат затворени групи на корисници. Тие функционираат како еден вид на ВИП-мрежа во рамките на транспортната берза од системот. Членките на групата најпрвин ексклузивно во ЗКГ ги поставуваат своите понуди на товари и товарен простор. По завршување на одредениот временски рок. понудите од ЗКГ преминуваат во јавниот дел од транспортната берза на системот.

This is an embedded image


Земете го Вашиот успех во раце. Целиот систем преку апликација!

Transportbarometer-App-für-Tablets-und-Smartphones-von-TimoCom
нагоре