Пронаоѓање на товари и понуда на товарен простор

Преку внесување и преглед на товари можете да ги барате како и да ги пронаоѓате сите видови на товари. Како налогодавач опишете го вашиот товар колку што е можно подетално по големина, вид, тежина место на товар и истовар. Така, на тие што бараат товари им го олеснувате поточното препознавање на потребата и побрзо можете да бидете контактирани. Бидејќи тие ја користат листата за пребарување во транспортната берза за брзо наоѓање на вистинскиот товар за расположливиот товарен простор. Со клик на вашата понуда налогоземачите ќе ги добијат вашите контактни податоци и може да ве контактира директно како потенцијален налогоземач.

Користете ја Товари во Smart Logistics системот.

Тестирајте сега бесплатно

Имате прашања? Со задоволство ќе ви помогнеме понатаму:

Барање на товари и товарен простор

И до 1 милион меѓународни понуди дневно. Не се задоволувајте со помалку.

Извод со понуди на утовари: Северна Македонија - Сите држави

Термин

од

кон

Заинтересирани сте за оваа понуда од 'MK' до 'MK'?

последна актуелизација 2022-07-15T08:45:00Z


Заинтересирани сте за оваа понуда од 'MK' до 'MK'?

последна актуелизација 2022-07-15T08:45:00Z
нагоре