18.10.2016

Соработка меѓу TimoCom и Daimler FleetBoard

Се интегрира апликацијата транспортен барометар

(1)

Соработка помеѓу најголемата транспортна платформа во Европа, TimoCom и Daimler FleetBoard, еден од водечките понудувачи на телематика за ТМВ и автобуси. Причина за соработката е новоразвиената продавница за апликации FleetBoard Store, која беше претставена на саемот ИАА комерцијални возила 2016 а на располагање ќе биде од 2017. Истотака интегрирана ќе биде и апликацијата на TimoCom.

Преземете го соопштението за печат
нагоре