15.01.2019

SEDAN TRADE d.o.o.: Со повратни утовари кон успех

SEDAN TRADE d.o.o. од Белград се потпира на системот на TIMOCOM

(1)

Еркрат / Белград, 15.01.2019 - Кога Владимир Цветиќ и неговиот татко заеднички ја основаа  SEDAN TRADE d.o.o. во Белград, главниот град на Србија, главната дејност беше трговијата на големо. Но во текот на годините транспортот се кристализираше како главна дејност. "За мене оваа дејност значи слобода", вели извршниот директор Цветиќ, "дефинитивно сум човек кој не може да замисли да работи во канцеларија". Наместо тоа, тој страствено ги користи своите комбиња или камионот.

Цврсти партнери, цврсти транспортни налози


 Кога тој во 2015 година стана клиент на TIMOCOM , компанијата се состоеше од двајца вработени и две комбиња. "Честопати колегите во Србија имаат поинаква идеја за тоа што значи да се користи TIMOCOM", вели Цветиќ За SEDAN TRADE д.о.о. TIMOCOM е идеално надополнување: "Ние го користиме TIMOCOM главно за делумни утовари и повратни утовари", објаснува Цветиќ. Преку системот тој наиде на сигурни и проверени партнери. "Ако оставите добар впечаток кај деловниот партнер, ќе бидете ангажирани повторно и повторно", според искуството на директорот. За неговиот бизнис  контактирањето преку TIMOCOM подразбира можност за контакти со фиксни партнери и фиксни транспортни налози.

Победа за бизнис планирање


Токму затоа што сегментот транспорт со комбиња се повеќе расте во Србија, TIMOCOM е важен систем за Владимир Цветиќ и неговата компанија. И што особено го радува: "Досега имав само добри искуства Секој превоз беше платен. Никогаш не сум ја користел сопствена услуга за меѓународна наплата на TIMOCOM. "Ова обично е предизвик за логистиката: Плаќањата доаѓаат нередовно.

Со TIMOCOM, Цветиќ самиот си ја одредува динамиката на работата. Грижата за корисниците од страна на SEDAN TRADE d.o.o. е пофалена како пријателска и трпелива: "Тука, секое прашање се одговара веднаш". За SEDAN TRADE d.o.o. Белград, ТИМОКОМ е придобивка за постабилно планирање на бизнисот. И: Со само еден делумен или повртен утовар, компанијата може да ги плати месечните трошоци за TIMOCOM.

Преземете го соопштението за печат
нагоре