Сите интерфејси во нашиот систем

Во транспортната и логистичката индустрија интерфејсите се поважни од кога и да е. Бидејќи тие ги забрзуваат работните процеси и ги прават поефикасни. На пример, TIMOCOM нуди интерфејс Транспортна берза. Овде можете да одите Вашиот интерен софтвер за логистика Товари und Товарен простор во Транспортна берза на Smart Logistics системот на TIMOCOM пребарување и понуда. Нема двојни записи, нема повеќе медиумски паузи. Имате пристап до повеќе од 50.000 потенцијални деловни партнери и штедите време и трошоци.

TIMOCOM-success-story-InfPro-Quehenberger_teaser

Логистички триумвират: Соработка за имплементација на интелигентни интерфејси

TIMOCOM и translogica ја поддржуваат Quehenberger Logistics во автоматизацијата на транспортните процеси

FreightTech компанијатаTIMOCOM се залага за пионерска работа во иновации во логистичката индустрија од 1997 година со цел оптимизирање и автоматизирање на транспортните процеси. Паралелно со тековната експанзија на Smart Logistics системот, специјалистот за ИТ и податоци исто така континуирано ги развива своите три интерфејси или скратено API. Најважните предности на интерфејсите Транспортна берза, Транспортни налози и Следење на возила вклучуваат оптимизација на времето, трошоците и ефикасноста на процесите. Од ова корист имаат сите над 50.000 клиенти во Европа кои користат системи за управување со транспорт, ERP и телематика во работењето,

Прочитајте успешна приказна

Дали сте провајдер на логистички софтвер?

Станете и вие партнер за интерфејс и понудете им на своите клиенти
нагоре