Едноставно пренесување на понуди со клик

  • Префрлете ги вашите понуди од вашиот TMS или ERP систем дирекно во транспортната берза на системот
  • Намалете ги грешките во преносот избегнувајќи двојни записи
  • Работете удобно само со вашата претпочитана програма

Како брзо да го пронајдам вистинскиот транспортер?

Товарот треба итно да се превезе но нема слободен товарен простор на повидок? Со нашиот интерфејс Транспортна берза, нема да останете со куси ракави. Вие ја пренесувате вашата понуда со сите податоци релевантни за транспортот во Smart Logistics системот на TIMOCOM и веднаш ја прави видлива за над 50.000 потенцијални деловни партнери. И додека тие сè уште размислуваат дали да го извршат транспортот за вас, вие веќе го планирате следниот транспорт преку интерфејсот.


Наши партнери за интерфејсот Транспортна берза

Имате прашања? Со задоволство ќе ви помогнеме понатаму.

нагоре