За вашите транспортни налози имаме дигитално решение

Вие креирате барање за транспорт со сите важни информации за Вашиот утовар, а потоа добивате ценовни понуди од страна на дури и до 50 од Вашите деловни контакти, кои самите ги имате активно избрано.

Со посветениот круг на приматели можете да поставите различни групи на приматели, кои ќе бидат постепено известени врз основа на однапред определен распоред. На крајот, исто така можете автоматски да ја понудите својата понуда на товар во Апликацијата Товари и да е видлива за секој корисник на TIMOCOM мрежата.

На крајот, ги споредувате ценовните понуди и го одбирате соодветниот давател на услугата. Со овој клик, сите други даватели на услуги ќе добијат известување дека се одбиени и вашето барање за транспорт може автоматски транспортниот налог да се префрли во кој што ги содржи сите информации од вашето барање за транспорт и којшто го испраќате до вашиот даавател на услугата во TIMOCOM системот.

Кога конечно ќе го прифати транспортниот налог се создава заемно правно обврзувачки договорен документ. Дополнително, ги управувате вашите пратки дигитално и во секое време имате точен преглед.

Со вашите деловни партнери ги решавате вашите барања за транспорт директно во TIMOCOM систем и таму централно управувате со нив.

Сакате да ја користите апликацијата Барања за транспорт? Со задоволство ќе Ви помогнеме понатаму:

Вашите предности:

  • Барања за транспорт на соодветниот национален јазик
  • Користете обрасци за повторливи Барања за транспорт употребливи во секое време
  • Користете статистика за да донесете идни деловни одлуки
  • Добивајте известувања преку Имејл за пристигнати барање за транспорт

Барајте дигитално транспортни услуги

Јасно прегледна маска ви овозможува брз и удобно внесување на сите релевантни податоци и информации за барањето за транспорт.

TIMOCOM-Smart-App-Quote-requests-01
TIMOCOM-Smart-App-Quote-requests-Make-smart-requests-02

Барајте понуди од даватели на услуги

Заштедете време со истовремено барање на понуди до и 50 од вашите посакувани даватели на услуги кои претходно сте ги составиле како една група приматели.


Задржете преглед

Веднаш штом ќе го испратите барањето за транспорт до вашиот избран деловен партнер, тоа автоматски се преместува во папката "активно". Тука се прикажани сите тековни барања за транспорт.


TIMOCOM-Smart-App-Quote-requests-Summary-03
TIMOCOM-Smart-App-Quote-requests-Updatepool-04

Детали за Апликацијата

Како точно функционира дигиталното спроведување на налози многу едноставно ви објаснуваме детално овде на TIMOCOM Update Pool. Тука секогаш може да се навратите кога сакате уште еднаш <да се информирате за сите функции на Smart Logistics системот.

Оптимизирајте ги Вашите деловни процеси со дигиталните Барања за транспорт.

Како налогоземач добивате побрзо информации за тоа кој е на располагање и ценовни понуди, ако вашите барања за транспорт истовремено ги упатите на повеќе деловни партнери.

Како налогоземач можете да го зголемите вашиот приход со поднесување на вашите ценовни понуди за добиени транспортни барања. Така си ја зголемувате можноста за дополнителни лукративни зделки.

Hosted-In-Germany

Особено внимателно се однесуваме кон Вашите податоци! Токму затоа TIMOCOM го поседува печатот за квалитет „Hosted in Germany“: Податоците на нашите корисници се чуваат во Германија и со тоа потпаѓаат под германското право - а пред сè на германскиот закон за заштита на податоците, кој важи за еден од најстрогите во Европа.

Користете ја апликацијата Барања за транспорт во Smart Logistics системот.

Тестирајте сега бесплатно

Имате прашања? Со задоволство ќе ви помогнеме понатаму:

нагоре